Activiteiten & Faciliteiten

Groepsaccommodatie Broekakkers bevindt zich in de kop van Noord Holland, gelegen in het plaatsje Egmond-Binnen.

Vanuit de groepsaccommodatie loopt u zo naar de duinen en het strand. Ook kunt u heerlijk een dagje cultuur snuiven in de nabijgelegen steden Alkmaar en Castricum. Wat kleinschaliger zijn de dorpjes Bergen en Schoorl. De geweldige natuur biedt alle vrijheid om met de hele groep te fietsen of te wandelen. Je vindt in de nabije omgeving diverse fiets- en wandelroutes.

Zoals de wandelroute: Monnikenpad (9km) – Klik op deze link voor een .pdf van de route.

Ook loopt via het terrein van de Groepsaccommodatie een route welke is opgenomen in het Routenetwerk 200 km. aan één gesloten wandelpaden.

Er is veel te doen in de omgeving van Groepsaccommodatie Broekakkers. Hieronder hebben wij alvast een selectie gemaakt van leuke activiteiten in de buurt.

Workshops

Groepsaccommodatie Broekakkers is een unieke locatie voor verschillende doeleinden, de ideale plek voor workshops en trainingen. De grote ruimten lenen zich goed als vergaderzaal, voor toespraken en optredens of andere workshops.

In het verleden zijn bij ons onder andere yoga-lessen gegeven, kookworkshops, teambuilding dagen, vergaderingen, paardrijden en zanggroepen. Groepen kunnen op verzoek ook gebruik maken van de vleugel die wij in de huiskamer hebben staan. U kunt samen met een groep van max. 20 personen de ruimte en de vleugel gebruiken (bijvoorbeeld huiskamerconcert).

De Broekakkers werkt samen met trainers en organisaties die actief zijn met verschillende trainingen en workshops.

Wilt u tijdens u verblijf graag iets leuks doen? Neem contact met ons op zodat wij samen een leuke activiteit kunnen organiseren.

Voor leuke workshops klikt u HIER.